NATE Esték 13
Öregiskola, 2018. november 12. 18:30
Mi kerül az asztalunkra?
Előadó: Farkas Andrea egészségtanár, a Kiskertpiac és a Slow Gasztro Market ötletgazdája, szervezője
Előadásában érintett témák:
Egészség és táplálkozás
- valójában mit is eszünk?
- alapanyagok, élelmiszeripari adalékanyagok
- hol vásároljunk?
- mit nézzünk meg a termékek címkéin?
- mikor milyen alapanyagot részesítsünk előnyben?
Táplálkozási trendek – mai étkezési divathullámok
- ami divat, az jó is?
- vajon melyik jó nekem?
- valójában mit is eszünk;
- alapanyagok, élelmiszeripari adalékanyagok;
- vásároljunk; mit nézzünk meg a termékek címkéin;
- mikor milyen alapanyagot részesítsünk előnyben;
- ami divat, az jó is; vajon melyik jó nekem?
Az est folyamán kenyérre kenhető finomságokat is készítünk!