NATE Esték 13

Öregiskola, 2018. november 12. 18:30

Mi kerül az asztalunkra?

Előadó: Farkas Andrea egészségtanár, a Kiskertpiac és a Slow Gasztro Market ötletgazdája, szervezője

Előadásában érintett témák:

Egészség és táplálkozás

  • valójában mit is eszünk?
  • alapanyagok, élelmiszeripari adalékanyagok
  • hol vásároljunk?
  • mit nézzünk meg a termékek címkéin?
  • mikor milyen alapanyagot részesítsünk előnyben?

Táplálkozási trendek – mai étkezési divathullámok

  • ami divat, az jó is?
  • vajon melyik jó nekem?
  • valójában mit is eszünk;
  • alapanyagok, élelmiszeripari adalékanyagok;
  • vásároljunk; mit nézzünk meg a termékek címkéin;
  • mikor milyen alapanyagot részesítsünk előnyben;
  • ami divat, az jó is; vajon melyik jó nekem?

Az est folyamán kenyérre kenhető finomságokat is készítünk!

Tovább az eszköztárra